AJAX-ADO DEN HAAG

zondag
2
dec

AJAX-ADO DEN HAAG

10:00
Eredivisie

Restaurant

Ontvangst

10:00 (zondag)

Locatie

Champions Lounge Johan Cruijff ArenA
Burgemeester Stramanweg 130, Amsterdam

Aanvang Evenement

12:15

Details

Vandaag staat de Eredivisie wedstrijd Ajax - Den Haag op het programma. De culinaire omlijsting rondom deze wedstrijd wordt de Champions Lounge verzorgd door Executive Chef Joris Bijdendijk van RIJKS Restaurant (1 Michelin-ster) uit Amsterdam. Joris kookt samen met zijn brigade exclusief voor de gasten van de Champions Lounge en er zijn mooie bijpassende wijnen uitgezocht door zijn eigen sommelier.

RIJKS RESTAURANT (1 MICHELIN-STER)

RIJKS is het restaurant van het Rijksmuseum. Het Rijksmuseum vertelt het verhaal van Nederland. Ook zien we de invloeden uit verre en dichtbije buitenlanden. In RIJKS wordt de lijn van het Rijksmuseum voortgezet: kwaliteit, authenticiteit, uniciteit, vertaald naar de keuken, de chefs, het interieur en de locatie. RIJKS is het Rijksmuseum op je bord. Naast RIJKS beschikt het Rijksmuseum ook over een cafe (met lunchkaart), drie espressobars in het Rijksmuseum en een espressobar in de tuin.
Deze avond zal Executive Chef Joris Bijdendijk voor de gasten van de Champions Lounge een presentatie geven van zijn bijzondere menukaart.
Zie ook: http://www.rijksrestaurant.nl

Meer lezen