Jay-Z and Beyoncé: OTR II (Concert)

dinsdag
19
jun

Jay-Z and Beyoncé: OTR II (Concert)

17:00
Concert

Restaurant

Ontvangst

17:00 (dinsdag)

Locatie

Champions Lounge Johan Cruijff ArenA
Burgemeester Stramanweg 130, Amsterdam

Aanvang Evenement

20:30

Details

Het powerkoppel gaat samen On The Run tijdens de OTR II tour! Vanavond, dinsdag 19 juni, treedt zangeres Beyoncé samen met haar man, rapper Jay-Z, voor het eerst samen op in de Johan Cruyff ArenA. Het paar gaat voor de tweede keer samen op tournee, die op 6 juni start in Cardiff, en daarna zullen zij in verschillende Europese en Amerikaanse steden optreden. 

In 2014 waren ze voor het laatst samen op tournee met hun ''On The Run-tour''. Dat werd een groots succes! Ongeveer 850.000 fans kochten een kaartje...

De supporting acts worden verzorgd door ABSTRACT en FLAVA.

De culinaire omlijsting rondom dit concert wordt in de Champions Lounge verzorgd door Patron Cuisinier Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel (2 Michelin-sterren) uit Rotterdam. Erik kookt met zijn brigade exclusief voor de gasten van de Champions Lounge en er worden mooie bijpassende wijnen bij geserveerd, uitgezocht door zijn eigen sommelier.

RESTAURANT PARKHEUVEL (2 MICHELIN-STERREN)

Restaurant Parkheuvel is gelegen in één van de mooiste parken van Rotterdam, in een bijzonder pand aan de voet van de Euromast. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de Maas. De klassieke kookstijl met moderne aankleding zal u als fijnproever zeker aanspreken. Men komt hier niet om gezien te worden maar om lekker te eten en eventueel zaken te bespreken.
Deze dag zal Erik voor de gasten van de Champions Lounge een presentatie geven van zijn bijzondere menukaart.
Zie ook: http://www.parkheuvel.nl

Meer lezen