Nederland - Duitsland; Kwalificatie interland EK2020

zondag
24
mrt

Nederland - Duitsland; Kwalificatie interland EK2020

17:45
Kwalificatie EK2020

Restaurant

Ontvangst

17:45 (zondag)

Locatie

Champions Lounge Johan Cruijff ArenA
Burgemeester Stramanweg 130, Amsterdam

Aanvang Evenement

20:45

Details

De loting voor het EK2020 heeft Nederland ingedeeld in poule C met Duitsland, Wit-Rusland, Noord Ierland en Estland. De nummers 1 en 2 uit de groep plaatsen zich rechtstreeks voor EURO 2020. Vanavond staat de altijd bijzondere interland tegen Duitsland op het programma. Hoe staan beide Nationale teams ervoor na de laatste ontmoeting in de Nations League…?!

De culinaire omlijsting rondom deze interland wordt in de Champions Lounge verzorgd door Executive Chef Sidney Schutte van Restaurant Spectrum (2 Michelin-sterren) uit Amsterdam. Sidney kookt samen met zijn brigade exclusief voor de gasten van de Champions Lounge en er zijn mooie bijpassende wijnen uitgezocht door zijn eigen sommelier.

Restaurant Spectrum (2 Michelin-sterren)

Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant, Spectrum, is gelegen op de benedenverdieping van het Waldorf Astoria Amsterdam en geniet van een prachtig uitzicht over de privé binnentuin. Spectrum biedt een unieke, onvergetelijke gastronomische ervaring in het hart van de Nederlandse hoofdstad, en maakt gebruik van de beste lokale ingrediënten, bereid met de beroemde creatieve twist van de Executive Chef Sidney Schutte.
Deze avond zal Sidney voor de gasten van de Champions Lounge een presentatie geven van zijn bijzondere menukaart.
Zie ook https://www.restaurantspectrum.nl

Meer lezen