Nederland-Duitsland; Nations League

zaterdag
13
okt

Nederland-Duitsland; Nations League

17:45
Interland

Ontvangst

17:45 (zaterdag)

Locatie

Champions Lounge Johan Cruijff Arena
Burgemeester Stramanweg 130, Amsterdam

Aanvang Evenement

20:45

Details

Vanavond speelt Oranje haar tweede duel in de Nations League en de tegenstander is Duitsland. Beide landen stonden al 40 keer tegenover elkaar en dat leverde 10 overwinningen, 15 nederlagen en 15 gelijke spelen op. Duitsland heeft een zeer goed team en Oranje zal onder leiding van Bondscoach Ronald Koeman de nieuw ingeslagen weg omhoog voort willen zetten. Een goede voorbereiding op de kwalificatie voor het EK2020.

De culinaire omlijsting rondom deze interlandwedstrijd wordt verzorgd door Chef de Cuisine Eugène van Angelbeek van Restaurant Molen De Jonge Dikkert uit Amstelveen. Eugène kookt samen met zijn brigade exclusief voor de gasten van de Champions Lounge en er zijn mooie bijpassende wijnen uitgezocht door zijn eigen sommelier.

RESTAURANT MOLEN DE JONGE DIKKERT

In de monumentale 17de eeuwse Zaanse zaagmolen is restaurant 'De Jonge Dikkert' gevestigd. De menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, in een 'modern' jasje. Naast de uitgebreide à la carte kaart biedt de chef een dagelijks wisselend Jeunes Restaurateurs d'Europe menu. Er wordt gekookt naar wat het seizoen in eigen land te bieden heeft. Tachtig procent komt van Nederlandse bodem en uit Nederlandse wateren en slechts twintig procent van buiten de landsgrenzen. Soms onverwachte combinaties met vertrouwde en herkenbare ingrediënten met respect voor de puurheid van de producten. Authenticiteit, duurzaamheid en gezondheid zijn de kernwoorden van de keuken.
Deze dag zal Eugène voor de gasten van de Champions Lounge een presentatie geven van zijn bijzondere menukaart.
Zie ook: http://www.jongedikkert.nl.

Meer lezen