NEDERLAND - ESTLAND; KWALIFICATIE INTERLAND EK2020

dinsdag
19
nov

NEDERLAND - ESTLAND; KWALIFICATIE INTERLAND EK2020

17:45
Kwalificatie EK2020

Restaurant

Ontvangst

17:45 (dinsdag)

Locatie

Champions Lounge Johan Cruijff ArenA
Burgemeester Stramanweg 130, Amsterdam

Aanvang Evenement

17:45

Details

De loting voor het EK2020 heeft Nederland ingedeeld in poule C met Duitsland, Wit-Rusland, Noord Ierland en Estland. De nummers 1 en 2 uit de groep plaatsen zich rechtstreeks voor EURO 2020. Vanavond speelt Oranje de laatste poule wedstrijd tegen Estland.
De culinaire omlijsting rondom deze belangrijke interland wordt in de Champions Lounge verzorgd door Patron Cuisinier Jarno Eggen van Restaurant De Groene Lantaarn (2 Michelin-sterren) uit Staphorst. Jarno kookt samen met zijn brigade exclusief voor de gasten van de Champions Lounge en er worden heel mooie bijpassende wijnen bij geserveerd door zijn vrouw en sommelier Cindy Borger.

Restaurant De Groene Lantaarn (2 Michelin-sterren)

Eind mei hebben Jarno en Cindy de deuren geopend van hun nieuwe restaurant in Staphorst. In een fantastisch verbouwd pand, met weidse uitzichten en een eigen Molen waar Jarno zijn Molenlikeur gaat maken. Het houtwerk dat in het interieur in het restaurant gebruikt is is afkomstig van een perenboom uit de Champagne streek uit een gebied met UNESCO-erkenning. In de keuken wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt. Ook buiten de kaart om zijn er diverse gerechten. 
Vanavond zal Jarno voor de gasten van de Champions Lounge een presentatie geven van zijn bijzondere menukaart.
Zie ook: http://www.degroenelantaarn.com

Meer lezen