Ajax-PAOK Saloniki; 3e voorronde Champions League

dinsdag
13
aug

Ajax-PAOK Saloniki; 3e voorronde Champions League

17:30
Voorronde Champions League

Restaurant

Ontvangst

17:30 (dinsdag)

Locatie

Champions Lounge Johan Cruijff ArenA
Burgemeester Stramanweg 130, Amsterdam

Aanvang Evenement

20:30

Details

Vanavond speelt Ajax de beslissende returnwedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki. Inzet is plaatsing voor de play-off ronde van de Champions League. Om het officiele hoofdtoernooi te bereiken moet Ajax 2 voorrondes doorkomen. Mocht het in het 1e tweeluik al fout gaan, dan speelt Ajax de play-offs voor de Europa League. Overleeft Ajax de play-offs van de Champions League niet, dan mag het naar de groepsfase van de Europa League. 
In 2016 stonden beide teams voor het laatst tegenover elkaar. Dat was ook in de 3e voorronde. Toen gingen de Amsterdammers door na een 1-1-gelijkspel in de ArenA en een 1-2-zege in Griekenland. Vorig seizoen heeft PAOK, net als Ajax, zowel de landstitel als de Beker gewonnen. Het wordt een belangrijke krachtmeting, deze 1e Europese wedstrijd.

De culinaire omlijsting rondom deze beslissende wedstrijd wordt in de Champions Lounge verzorgd door Patron Cuisinier Ron Blaauw van Restaurant Ron Gastrobar (1 Michelin-ster) uit Amsterdam. Ron kookt met zijn brigade exclusief voor de gasten van de Champions Lounge en er worden mooie bijpassende wijnen bij geserveerd, uitgezocht door zijn eigen sommelier.

RESTAURANT RON GASTROBAR (1 MICHELIN-STER)

Aan de Sophialaan in Amsterdam bevindt zich Ron Gastrobar. Kom spontaan langs voor een gerechtje met een goed glas wijn. Eten op topniveau in een waanzinnige ambiance. Er zijn geen regels, alles kan, u bent koning! 
Deze avond zal Ron voor de gasten van de Champions Lounge een presentatie geven van zijn bijzondere menukaart.
Zie ook: http://www.rongastrobar.nl

Meer lezen