Ciel Bleu

"Proud member of the Champions Lounge"

Onno Kokmeijer, executive chef van Ciel Bleu Restaurant **) in het Okura Hotel te Amsterdam kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van  ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Ciel Bleu Restaurant **)

Ciel Bleu Restaurant, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, is in vele opzichten een unieke bestemming. Het spectaculaire uitzicht over Amsterdam biedt de perfecte gelegenheid de stad vanuit een andere hoek te bekijken. Vergeet even alles om u heen en laat u door de chef verrassen met zijn creaties en buitengewone wijnen. De wensen van internationale gasten vormen de basis van Chef Onno Kokmeijers met twee Michelinsterren bekroonde keuken. Hij is constant op zoek naar de beste ingrediënten en bereidingswijzen. Sommelier Noël Vanwittenbergh overtuigt u met zijn wijnkennis en verrast met de meest speciale en exclusieve wijnen op de bekroonde wijnkaart. Het team van Ciel Bleu overtreft graag uw verwachtingen, niet alleen met de gerechten maar ook de service. Oog voor detail is daarbij een belangrijk punt. Het restaurantteam onder leiding van Maître Pasquinel Kolk, werkt perfect samen en iedereen straalt plezier uit in wat ze doen. De gedreven brigade zorgt dat het u aan niets ontbreekt. De service is alles behalve formeel en de interactie met de gasten is luchtig en levendig. Het team richt zich op het verrassen van de gasten met persoonlijkheid, betrokkenheid en expertise. U kunt Chef Onno Kokmeijer volgen via Facebook en Twitter. We raden u aan uw tafel vooraf te reserveren. Het is ook mogelijk om uw restaurantreservering via de website te maken. Of neem contact op met het team via 020 6787 450, zij helpen u graag bij het maken van uw boeking.

Chef's table
Op zoek naar een bijzondere culinaire ervaring in een keuken bekroond met twee Michelinsterren? Reserveer dan de Chef’s Table: een tafel grenzend aan de keuken van Ciel Bleu voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 10 personen. Aan de Chef’s Table krijgt u een unieke kijk in de keuken van chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. U ziet hoe de keukenbrigade in opperste concentratie de gerechten bereidt. De chefs verrassen u met een exclusief 8-gangen Chefs Menu.

Daarnaast biedt Ciel Bleu andere Private Dining opties voor groepen van 10 tot 24 gasten. Neem voor meer informatie contact op met het team Restaurant Reserveringen via 020 6787 450 of restaurants@okura.nl.